Termeni și condiții

~Site-ul este proprietatea Backerei Fastus S.r.l., cu sediu în Satu Mare, Str. Dariu Pop Nr. 2, cod poştal 440196, număr de ordine în Registrul Comerţului J30/340/14.03.2005, CUI RO17354053.

Prin accesul Dvs. la Site acceptați prezentele condiții de utilizare, care potfi modificate sau completate periodic. În consecință, la fiecare acces pe Site vă recomandăm să verificați dacă nu au intervenit modificări ale condițiilor de utilizare de la ultima accesare. În orice caz în care nu sunteți de acord cu prezentele condiții de utilizare vă rugăm să nu acesați Site-ul.

I. INFORMAȚIILE PUBLICATE PE SITE

Noi încercăm, în măsura posibilităţilor, să asigurăm exactitatea şi actualizarea informaţiilor aflate pe acest site, rezervându-ne dreptul modificării conţinutului acestora în orice moment, fără preaviz.

Cu toate acestea, nu garantăm și nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate înlegătură cu acuratețea, actualitatea sau exhaustivitatea informaţiilor puse la dispoziţia dumneavoastră prin intermediul Site-ului. Informațiile publicate pe Site sunt prezentate cu caracter de informare generală și orice utilizare aacestora de către Dvs. se face pe responsabilitatea Dvs. exclusivă.

În consecință, ne declinăm orice responsabilitate cu privire la :

-orice imprecizie, inexactitate sau omisiune referitoare la informaţiile disponibile de pe Site ;

-orice prejudiciu rezultat din pătrunderea frauduloasă a unui terţ care a efectuat o modificare a informaţiilor puse la dispoziţia dumneavoastră pe Site;

-în general, orice prejudiciu direct sau indirect, indiferent de cauza, originile, natura sau consecinţele acestuia, provocat din cauza accesului oricărei persoane pe Site sau de imposibilitatea accesării, a utilizării acestuia şi/sau a încrederii acordate oricărei informaţii provenite în mod direct sau indirect de la acesta din urmă.

Link-uri hipertext pot conduce utilizatorul către alte site-uri decât cel prezent. Faraglutenfastus.ro nu face nicio declarație cu privire la alte siteuri, nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la securitatea, conținutul, disponbilitatea, și orice alte materiale conținute în alte site-uri îşi declină orice răspundere în cazurile în care conţinutul acestora contra vine dispoziţiilor legale şi reglementărilor în vigoare.

De asemenea, Faraglutenfastus.ro vă reaminteşte că orice creare de link-uri hipertext către pagina de primire a prezentului site sau orice altă pagină a Site-ului nu poate fi făcută decât cu acordul expres şi prealabil, exprimat în scris, al Faraglutenfastus.ro.

II. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

În raport cu Dvs, Site-ul și toate materialele, inclusiv orice astfel de materiale care, deși au fost publicate la un anumit moment, au fost eliminate ulterior de pe Site, precum elemente grafice, mărci, texte, denumiri de produs, imagini, desene, sigle, icoane, sunt proprietatea exclusivă a Faraglutenfastus.ro sau a partenerilor săi. Prin accesul pe Site și utilizarea acestuia de către Dvs.nu vi se acordă nicio licenţă şi niciun alt drept asupra materialelor publicate decât acela de a consulta site-ul.

Reproducerea sau utilizarea, integrală sau parţială, a acestor materiale este permisă numai în forma inițială, fără modificari, și numai în scopuri exclusive de informare strict personală şi privată, orice reproducere sau utilizare a copiilor acestor materiale realizate în alte scopuri fiind interzise în mod expres. Orice altă utilizare decât cea permisă conform prezentelor condiții va constitui o încălcare a acestor condiții de utilizare.

III. CONTACT

Serviciu clienți

Pentru orice informație, întrebare sau sfat, Serviciul Clienți vă stă la dispoziție , putând să ne contactați :

Prin POŞTĂ, la adresa : SC Backerei Fastus SRL, Str. Dariu Pop Nr. 2, Cod poștal 440196, Satu Mare.

Prin TELEFON, la numărul : 0261-769535 de luni până vineri între orele 09 :00 -17 :00.

IV. TERMENI ȘI CONDIȚII APLICABILE VÂNZĂRILOR

1. Prevederi Generale

Prezentele Termeni și Condiții reglementează vânzarea produselor prin oricare dintre modalitățile de vânzare la distanță utilizate de Faraglutenfastus.ro, precum acest Site, cupoane (taloane) de comandă din cadrul unor broșuri, cataloage sau alte publicații și prin comenzi telefonice la call-center. Efectuarea unei comenzi implică acceptarea de către cumpărător a prezentelor termeni și condiții.Efectuarea unei comenzi prin oricare dintre mijloacele de vânzare la distanță are valoarea unui contract de vânzare-cumpărare încheiat în prezentele termeni și condiții.Momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare la distanță este momentul înregistrării comenzii la Faraglutenfastus.ro.

2. Oferte și prețuri

Toate ofertele de produse sunt destinate exclusiv României. Prețurile și ofertele promoționale pot să difere în funcție de modalitatea de vânzare.

Prețurile și ofertele promoționale oferite de Faraglutenfastus.ro sunt valabile exclusiv în cadrul comenzilor efectuate prin modalitatea de vânzare respectivă, prin care acestea sunt oferite. Astfel, de exemplu, o ofertă promoțională oferită în cadrul acestui Site este valabilă numai în cadrul unei comenzi prin Site și nu se poate beneficia de ofertă respectivă prin comenzi telefonice sau prin taloanele de comandă aferente cataloagelor.

Ofertele promoționale nu sunt valabile decât pe durata de valabilitate a ofertei menționate și în limita stocurilor disponibile.

Prețurile produselor sunt exprimate în RON, taxele fiind incluse, cu excepția contravalorii cheltuielilor de expediere (a se vedea Livrarea), aceste prețuri putând fi modificate pe durata anului, înțelegându-se că produsele comandate vor fi facturate la prețul în vigoare în momentul înregistrării comenzii. A se vedea pe site promoțiile valabile. Cheltuielile de expediere sunt de 17 RON de la primul kilogram. Produsele vor rămâne în deplina proprietate a Faraglutenfastus.ro până la plata completă a prețului acestora către Faraglutenfastus.ro.

3. Interzicerea vânzărilor în afara reţelei

Produsele noastre sunt destinate vânzării exclusive prin rețelele noastre de distribuție. Prin urmare, este interzisă vânzarea, cumpărarea sau oferirea produselor noastre cu scopul de a fi revândute în afara rețelelor noastre. Aceste acțiuni, dincolo de prejudiciile aduse mărcii sau integrității produselor noastre, ar putea duce la angajarea responsabilității civile sau penale, după caz, pentru autorii acestora.

4. Comanda pe site

Diferitele etape care trebuie urmate pentru a comanda produsele noastre sunt următoarele : Dumneavoastră selectați produsul sau produsele care vă plac și le adăugați în coșul de cumpărături; în orice moment puteți verifica conținutul acestuia, prețul corespunzător produsului, putând să faceți orice modificare doriți. Vă autentificați (email și parolă). Dacă sunteți client nou va trebui să vă creați un cont și să vă autentificați înscriind o adresă de email valabilă şi o parolă (personală şi confidențială), care vă vor ajuta ulterior să vă autentificați pe site.

Pentru că ne gândim la confortul Dvs., Faraglutenfastus.ro vă propune livrarea coletului Dvs. prin curier, prin intermediul partenerului său Fan Curier, compania românească de curierat. Coletul Dvs. va fi livrat prin curier în termen de 2 zile lucrătoare după validarea comenzii*.

*Timpul de livrare a coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse. Plata se va face în numerar în momentul livrării. În aceeași zi, veți primi un SMS de notificare din partea Fan Curier pentru a fi informat(ă) că urmează să primiți coletul. În cazul in care nu sunteți disponibil(ă) în ziua respectivă, puteți reprograma livrarea.

Furnizarea informațiilor personale necesare în vederea prelucrării și livrării comenzilor este obligatorie. În momentul în care confirmați comanda dând click pe opțiunea « Terminați », declarați că acceptați comanda precum și toate condițiile generale de vânzare aferente. Comanda dumneavoastră va fi prelucrată de Serviciul nostru pentru Clienți. Din momentul înregistrării comenzii dumneavoastră, veți primi pe email o confirmare de primire detaliată. Respectiva confirmare va conține toate elementele comenzii dumneavoastră, valoarea totală facturată și modalitatea de livrare a comenzii.

5. Plata

Plata cumpărăturilor dumneavoastră de pe Site se va face exclusiv în RON. Plata se va face în numerar în momentul livrării. În aceeași zi, veți primi un SMS de notificare din partea Fan Curier pentru a fi informat(ă) că urmează să primiți coletul. În cazul în care nu sunteți disponibil(ă) în ziua respectivă, puteți reprograma livrarea.

6. Livrarea

Produsele sunt livrate exclusiv în România, la adresele indicate de dumneavoastră în timpul comenzii. Aveți obligația de a ne furniza cu exactitate toate datele necesare expedierii în bune condiții a comenzii dumneavoastră. Coletul Dvs. va fi livrat prin curier în termen de 2-4 zile lucrătoare după validarea comenzii*.

*Timpul de livrare a coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse.

Odată cu predarea coletelor către societatea de curierat, toate riscurile se transferă asupra cumpărătorului.

7. Dreptul de returnare – Garanția " Satisfăcut sau rambursat".

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare orice consumător are dreptul de retragere din contractele la distanță,  fiind obligat să precizeze motivele, în termen de 14 zile de la data la care a primit produsele.

Pentru exercitarea dreptului de retragere trebuie să informații SC Backerei Fastus SRL cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contractul realizat intre Dvs. in calitate de consumator si SC Backerei Fastus SRL în calitate de vânzător - ca urmare a plasării unei comenzi și a executării ei de către SC Backerei Fastus SRL utilizând o declarații neechivocă de retragere, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă la adresa : SC Backerei Fastus SRL, Str. Dariu Pop Nr. 2, Cod poștal 440196, Satu Mare.

Trebuie să returnați produsele in ambalajul lor original împreună cu factura la adresa : SC Backerei Fastus SRL, Str. Dariu Pop Nr. 2, Cod poștal 440196, Satu Mare. pe costul Dvs., fără întârziere, in maxim 14 zile de când ne anunțați despre retragere. Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă primita de la Dvs., inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi.

Rambursarea se face in maxim 14 zile de la data la care primim informarea despre retragere. Putem însă conform legii să amânăm rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada că ați trimis înapoi produsele. Rambursarea se face folosind aceeași modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul.

Noi ne angajăm să vi-l schimbăm sau să vă rambursăm contravaloarea, conform opțiunii Dvs. in condițiile menționate mai sus .

8. Respectarea omului și a mediului

Pentru confortul dumneavoastră, produsele noastre sunt garantate fara gluten. Pentru siguranță, datorită faptului că este posibil să suferiți de anumite sensibilități sau alergii, de care aveți cunoștință sau nu, vă rugam ca, înainte de utilizare, să testați toleranța la produsul comandat prin consumarea cantități mici de produs.

9. Responsabilitatea

Produsele propuse de noi sunt conforme legislației europene și române învigorare. Faraglutenfastus.ro nu va putea fi considerat responsabil pentru neexecutarea contractului încheiat în caz de epuizare a stocului sau a ne disponibilității produsului, în caz de forță majoră, tulburări și greve totale sau parțiale, în special ale serviciilor poștale și ale mijloacelor de transport și/sau comunicație. Faraglutenfastus.ro nu își va asuma nicio responsabilitate pentru prejudiciile indirecte rezultate din prezenta, pierderile de exploatare, pierderile de profit, prejudicii sau cheltuieli.

Comenzile efectuate de persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani vor trebui aprobate de către părinți. În caz de colectare accidentală a datelor personalele unui minor, părinții au capacitatea de a se opune păstrării și/sau transmiterii acestora către terți.

10. Legea aplicabilă. Jurisdicția

Prezentul contract va fi guvernat de legea română. Limba prezentului contract este limba română. În caz de litigiu, instanțele competente sunt cele românești.

11. Modificarea condițiilor generale de vânzare

Ținând cont de posibila evoluție a site-ului, Faraglutenfastus.ro își rezervă posibilitatea de a adapta sau de a modifica în orice moment prezentele condiții generale de vânzare. Noile condiții generale de vânzare vor fi, atunci când va fi cazul, aduse la cunoștință clientului prin modificări on line și vor fi aplicabile numai vânzărilor realizate ulterior modificării.